Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutinen


Rutinen blev till ett rum,

ett hemligt rum,

där jag tålmodigt vävde in drömmar,

i ett hav av tid.

Ibland fiskade jag upp silverfiskar,

som glänste i mörkret,

Ibland begav jag mig tomhänt hem.

Och vid fönsterkarmen,

som blev till väntsal,

kom natten,

och täckte,

dagen,

med sagor,

längtan,

ett evigt sorl av röster,

från alla dessa liv.






















Fri vers av sargassosea
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-09 17:15



Bookmark and Share


  Viksten
Fin text
2018-09-09
  > Nästa text
< Föregående

sargassosea