Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flödesschema för valhänta


Skruva på kranen
Orka lite mera

Skandera terrängen
Allt är ej bränd jord

Odla i svedjebränning
Där det behövs

Inget är helt förlorat

Om välviljan finns

Hoppet gror i ord
Av samförstånd

I hatet vissnar allt

Men det måste till
Motstånd för att

Någonting skall

kunna förändras

Det vet svedjenävan
Som nu har kommit

Upp i öppen dager
Efter 110 år

Sedan sista eldhärjande
branden

Och nu skall till att
Blomma nästa år

Inget är som i väntans
Tider

När tillfället till sist
visat upp sig

Upp ur glömskans
frånvända skugga. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-10 09:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Pyrofila örter tänk vad man lär sig
2018-09-10

  bumerang

Välvilja, samförstånd
Fina metaforer i under och efter
valtider.
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP