Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller Svampsoppa av Skenkock (inräknas även såsom Mosaik # 18)


Höstkant # 3 : Lervälling av Stenblock

 

 

Var och en har vunnit valet

Vart parti står stenigt kvar

 

Inget block behärskar kvalet

Alla flyger - ingen far

 

Varje röst sugs in i skvalet

Tala guld tar tusen dar

 

Löven rödblå galet svaldes

- väller ut som enkla svar

 

 

 

Väljare från grå centralen

kastas runt till kant mot kant

 

 

 

Någon måste börja lyssna

på vad värsta vädret tror

 

Storm känns lugn när molnen lysa

Bortom lögner värdet bor

 

Vems svamp vet vem gift må hysa??

Soppan djupnar - slev ej stor

 

Dödens läge trögt kors kryssa

Bygg tillsammans nyfött torn!!!

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-11 12:29



Bookmark and Share


  Verner Forsman
E-numret på den här svampsoppan är sannerligen svårtydbart.

Det borde skickas in till reklamationsnämnden.

Per omedelbums.
2018-09-12

  lodjuret/seglare VIP
Förekommer texten kanske, i någons bok, som 'Passad nr 221B, t'? En text som har beskyllts för att vara underbar. Utöver att bli beskylld för att ha blivit vald till 'Minst lästa text under 1400-talet'. Vilket förefaller att vara fullt plausibelt. Den fanns väl inte ens då, den sortens tid-e-räkning.
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP