Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga symboler

Inga symboler någonstans
Inget mönster eller någon form av logik
Det finns 5,6,5 kombinationer till ljudets hemlighet
Men inga symboler någonstans som syns eller hörs




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-12 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP