Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trollvarning


där bor de elaka trollen
under stenarna

gå inte dit




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-06-25 07:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snygg avslutande rad!
2006-06-25

  kath
nej, stanna långt bort från dem och ha alltid solen någonstans i fickan ........det skrämemr dem ...... gillar..............kommer åt fyraåringen i mig :)
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP