Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soltimmar under lövsångens brus

alla mina stunder
är nu här

samlade under min favoritskugga
medan solljuset sliter sig mellan lövsång och brus

förtvivlat liten i denna värld
men ändå så stark i min själ

minnet och tanken som gör mig komplett

alla min stunder
är nu här

samlade under den finaste minuten i mitt liv

när allt plötsligt blev så självklart
att jag är inte här för att förändra

jag finns för att fånga alla stunder,
ljus och all kärlek

sedan skriva

och kasta pennan för evigt i gyttja




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 253 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-20 20:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
...även sånt vi glömt finns gömt någonstans inom oss...en fin och tänkvärd dikt...
2018-09-26

  Anya VIP
Snygg vändning i slutet. En text som övergår från det vackraste och sedan gyttja.
2018-09-21

  Nisi
Vackert. Ett par kill-your-darlings som ytterligare kunde förfina diktens balans, men i stort sett perfekt!
2018-09-20

  DominiQueen
åh Gud så vackert
en av Dina mest innerliga
sådan fin insikt
i inre frid och
skaparglädje

ja ta in
och förädla
och blås Ditt ljus
över oss
Maestro
Ske Ditt verk

våra hjärtan behöver Dig
och Dina ord mer
än Ever

Niger, Tack Don Poisé
Du är vad barnmorskan
är för livet, i orden och poesin

ljus, ljus och
ännu mer ljus
och ...
kärlek
DominiQue
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé