Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan i det förflutna

Skogens tystnad
Kan mina stigar
Ensamhetens vägar
Stegen bort från allt

Höstens färger
Gråten i halsen
Ljudet av skrik
Var ju bara du

Ljuset i det som var
Du tog mina händer
Minns det än idag
Orden du viskade

Din tydliga närvaro
Tårarna var slut
Du reste mig upp
Kände benen darrade

Torkade såren
Ärren finns där
Lever med mig
Det som nu är jag







Bunden vers av Lidde
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-21 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde