Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegling

Stundvis drabbad av
självinsiktens spegel.

"Vad håller jag på med" ?
"Vem tror jag att jag är?"
"Var platsar jag?"
"Är jag den där elefanten i rummet? "
"Pinsam, klantig, blyg"

Ibland, inte jämt, ibland
skulle man säkert må
bättre av lite mindre självinsikt.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-23 13:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Skapar en spegelbild, du platsar !
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP