Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbyggd

Molnen berättar för mig
om mörkare tider
ditt ansikte har
så många dimensioner
som blixtar överraskar de mig
varje gång

Sorgen är inbyggd
i mitt system
jag måste hitta ett nytt sätt
att fortsätta röra mig framåt
sanningen är den vän
jag alltid har saknat
jag hör någon skrika
är det jag själv
eller är det en dröm




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-24 08:18



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Suggestivt! Snyggt! Tack!
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP