Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltings oförklarighet



Någon annanstans
Detta ord

som kliar som ett
Irriterande myggbett

Det finns inte någon
annans stans

Allting är ju just nu
Som ett tänt fladdrande
Stearinljus i mörker

Men du vet att
Myggorna kommer
Att drabba dig

Nästa sommar
som den tältnörds
Uteliggare du är

Om du bara överlever
Vintern

Med sina förtvinade
Förhoppningar om
En bättre värld

Utan en massa
Förljugna
Marknadstomtar

Som bara är ute
Efter att stämpla
Ok!

På en massa oskuldsfulla
Flickdocks rumpor

Någon annan stans
Detta närvarande
Ord

Som bär på sin egen
av skedade frånvaro















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-25 23:11



Bookmark and Share


  Fulbergarn
tankevindlingsframkallande text
2018-09-26

  bumerang

Poetiska tankegångar.
Nu - och så allting annat.
Hur sorterar man tidsuppfattning
när det bara finns EN tid?
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP