Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En samling ord

Det jag ser
är det som händer
bakom kulisserna
vid sidan av
de vardagliga bestyren
utanför ljusets krets
där finns en märklig skönhet
där pågår en annan verksamhet

Jag måste bort från
all villervalla
dit där bara himlen finns kvar
i en text
en samling ord




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-27 09:20



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Underbart! "...från/ all villervalla/dit där bara himlen finns..." Där gömmer jag mig!
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP