Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föll Samtliga Överbord?!?!?!? sju haikus i smutsguldiga toner inför oktavbytet (räknas även såsom Klot 8)


Höstkant # 7 : i Skogens Öken

 

 

sista september

som fastfrusna stormbyar

målas landskap om

 

löfven har fallit

i hus, salar, slott och tält

fälldes torrlagt träd

 

käbblande öron

av vägran att gulna går

löv ut och lööf in!?

 

överflödig mitt

får cirkeln likna tre hörn

hos blinda stenblock

 

byggs sandlådan ut?!

tills timglas kris trapphöjt torn

sjunker ej sjuk kö

 

öppnas böjd kontroll

framgent för oljors fragment

detaljsstyr dimman

 

klyvs vårt paradis

där blott en samarbetar

skapas tyst musik

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-30 15:38



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Trehörnig sandlåda. Bra liknelse.
2018-10-06

  Nanna X
Autumn leaves... Tja vi får väl se vem som lämnar makten och vem som kommer.
2018-09-30

  Syrran77
Mitt i prick!
2018-09-30

  SatansSon VIP
mycket fin. bokmärker.
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP