Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1000

Har vandrat tusen mil
och kommer vandra tusen till
för att få möjlighet
att åter leva några få sekunder
med dig

låtit min själ frysa sönder
smält min lekamen i extrem hetta
varit vaken i tusen nätter
bara för att få glimten av
den känsla jag hade
med dig

renat smutsen i mina ådror
skrapat bort ytlighetens fasad
manglat mig under tusen tyngder
bara för att få en stund
med dig

vadat i evighetsgrunda vatten
gått genom brinnande eld
drunknat under tusen liter vatten
bara för att skönja paradiset som du bär
med dig

sett livets slut och bortom
funnit meningen med det meningslösa
brottat mig genom tusen mil av ondska
bara för att förstå vad du gör med mig

har vandrat tusen mil
och kommer vandra tusen till
för att få möjlighet
att åter leva tusen sekunder
med dig.




Prosa av Max Poisé
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-29 18:50



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"Det är resan som är mödan värd"
2018-09-30

  Meredith Ferlicia
Fantastisk poesi. Ryser!
2018-09-29

  DominiQueen
1000 ord kan ej bemöta dessa självlysande ädelstenar till ord värdigt, endast essensen får mjukt viska sitt nigande Tack ... att andas samma luft, dela samma jord, att berusas i sin Maestros ord. Tack älskade poesibroder.

2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé