Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yes indeed again!!


Älskar dina små steg

det förundrades över alltet
som log som salt i såren
och drog släp med hjärtslagets
fångenskap och berusning

vi stod där som fån
och njöt av den vackra vyn
som egentligen inte existerade

inget är så vackert som motsatsens
egen paradox
och just där, precis innan fanns både
du och jag i förälskelsens paradis

inget är just vårt egna tomrum
men samtidigt vårt enda sätt
att överleva en värld som ständigt
lever på andras framgång

älskar dina små steg
som visar att vi klarar av
det stora i det lilla
och att vi kan födas till detta kaos
och ändå finna en liten mening




Prosa av Max Poisé
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-30 16:50



Bookmark and Share


  DominiQueen
Viksten bugar och här står jag utanför ett museum och gråter... och niger .. andlös ... ändlös ... nästan (överlever detta med)
Bravo låter fjuttigt... men vad ska en säga då orden ebbat ut till just ett ingenting?

TACK tack får det bli!
2018-09-30

  Viksten
Bugar för denna
livsbejakande poesi

2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé