Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksanalys


Stunder av lycka
stunder av passion
dagar av längtan
dagar med subvention

Kärlekens mönster är detsamma

Sekunder av uppsluppenhet
Sekunder av åtrå
Minuter med närhet
minuter svåra att få

Kärleken leker och växlar

Timmar av lek
Timmar med spel
Stunder som lockar
Snälla, gör mig hel




Övriga genrer av JMR
Läst 748 gånger
Publicerad 2006-06-14 10:39



Bookmark and Share


    NoMi F
Härlig, skön läsning
Gillas
2006-06-15

  Arowana
Som sagt mycket bra dikt! Kul att du tog intryck.
2006-06-14

  JMR
sista raden är borttagen/jmr
2006-06-14

  Arowana
Egentligen är det lite synd att du har med sista raden (fast den är helt förståelig). Rytmen i dikten - om man nu ska bry sig om det - blir bättre om du tar bort den, tror jag. Annars, skitbra dikt!
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR