Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud förgäves

Tala lite med dina katter
de lyssnar och jamar med
Språka något med din hund
den viftar på svansen och älskar din röst
Ropa till vinden
den svarar i ett långt eko
Viska till vågorna
de för tillbaka allting i ett kluckande
Berätta dina hemligheter till ett grässtrå
det nickar tillbaka förtjust

Men avslöja ditt innersta för en människa
och hon kan vara allt detta
vind, vatten, växt, djur
med lite tur




Fri vers (Prosapoesi) av Bengt H VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-07 18:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Rysningarna på huden av ljuden, orden allt är magiskt med denna din textskapelse på alla plan!
2018-11-14

  lodjuret/seglare VIP
Har hittat åter novellen 'Bastubaletten' och funderar på en fortsättning. Den kanske kommer, vet nästan aldrig hur mina noveller skall sluta, lägger ofta ut dem som en liten retsticka för mig att fortsätta med.
2018-10-12

  S-E Forslin/same
Tackkk för genialisk, sååå S U P E R V I K T III G, betydande Gestaltning!!!
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP