Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på alltet


Nya världar i sikte

När tiden krymper
och ens jag
gör allt mer
detsamma

Vill jag ropa ut
den smärta
som förenar oss

I det oändliga
obegripliga

Vill jag dröja kvar
i minnens smulor
av äkta kärlek

Där rädslan är
vilande
i skogsbrynet




Fri vers (Prosapoesi) av Jack E. Gladh VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-07 19:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En så kallad 'fining'. Bokmärkes.
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST