Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens tyngdlag

Skuggrörelser från träden
serifferna dansar
en parningsdans
påfåglar som trånar sig mot solen
armar som sträcker sig mot rymd

Blott dina läppar,
röda som drakeld
håller mig här




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-08 20:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och ton målat fint på poesi språket!
2018-10-09

  Aisha VIP
mycket vackert bildspråk...
jag ser det framför mig...
/A.
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund