Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackra naiviteten

Kanske plockade hon blomman från marken,
kände doften av jord. Doften söt som viol.

De spröda bladen. Den sträva stjälken.

Fingrarnas mjuka rörelse. Sällsamt och vackert. 

Kanske tyckte hon den var fin. 

Där den stod i sin blåa vas på bordet bland pappersarken. 




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-09 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund