Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blott de tama fåglarna har en längtan, de vilda flyger


Flyg du vilda fågel flyg

 

Jag älskar och drömmer om jord
där odlar jag frön
och i ditt ansikte skönjer jag roten

för vad är inte världen, annat
än ditt nakna ansikte
små sköra fågelvingar
som slår mot rutan, rispandet av instängdhet

jag vill, jag vill

 




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-11 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund