Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet väver

 

Fågelns flykt, en långsam rörelse över ytskiktet

Nattens ansikte lyser mjölkvit manna över stilla hav

Fångar nattsländans väg mot sitt byte

Skört är livets kropp så naket utlämnad

Modershjärtat, som höjer, sänker

Vecklar ut sina första kronblad, bjuder sin ljuva nektar

Livet aldrig så naket, äkta och sant

Som när det vilar i tillit och förtröstan

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-11 20:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En väl skriven text full av känsla!
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund