Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom fönstret

genom mitt fönster
mot en fond av gulgrönt gräs
en lila syren




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-06-14 20:55



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja och här står jag bland vita o lila syrener...som tyvärr är på utblomning nu...men då ser jag de stora röda pionerna i min rabatt och ler lyckligt!
2006-06-18

  Hildegun Relefors
Så enkla och väl valda ord, som målar vår härliga tid just nu!
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP