Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018.10.20 lördag. Jag såg en video där isis halshögg 21 kristna.


Terror

 

Dessa mystiker som håller tillbaka självklarheten i att nynnas till ro. Tryggheten är ingen hemlighet det är ett öppet sår, så låt oss förbereda oss på vårt primalskrik. Nattens timmar är ändå för få. Kom - min livsvandring – och låt oss skåda de glada stunderna som ändå kan överleva denna min nedstämdhet. Jag har sett för mycket, utan att äga beskyddet mot lemlästning. Hjälper det att verka i det lilla, nu när det makabra är verksamt överallt? Jag ser döden mitt bland människorna, som kräver en tribut. För nu är det krig. Igen. Och igen. Och igen. Utan slut.

Hela tiden.
Vanmakt.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-20 12:37



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Det är just så dom vill att du ska känna, det är det terror handlar om, att försätta oss i skräck och vanmakt och de lyckas gång på gång,
Förutom vanmakt väcker terrorn även en stor ilska hos mig!

2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP