Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där det kärleksmjuka bor

som av en piskande

odjursstjärt

klyvs den alltför

tjocka luften,

pilarna

 

(doftande

snittblommor i höga

vaser, ytor

blankpolerade och)

 

riktas mot men

jag är redan härdad och

fulorden stinker, slemrinner

kletiga, krälar i

själen,

klöser, river,

 

(höga ljus i

silverkandelabrar, lågornas

skuggor som

älvor)

 

gömmer mig

försiktigt i

det ljusa – i platsen

där

det kärleksmjuka

bor




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-25 19:25



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
får tanken/bilden av ett Ingmar Bergman-hem som bara är too much och saknar kärlek
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim