Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Monday 40:th of October 2048

 

 

Tomiro, this morning first seemed to be more ordinary than ever. Raindrops drived down into your cave system, competing with the dry-cleaners too busy to cry. After three hours of underground bicycling, through tracks crowded with other vaettir people, your bike suddenly switched up to sunlight. We let you cross over that bridge between half-angry tension and soulful relief. Down a corner of some forest you discovered human soldiers. They were humming "O-o-wow! You're in the army now!" as you got sharp glimpses of many decades ago. Then a japanese magician transformed into Thompson Twins, searching for lost detectives.

 

 

 

 

 
 
 
 



Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-27 01:10



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Haha, ja... för mig är det potentiellt lika allvarligt hela vägen. Army-stycket skapades först av bröderna Bolland från Holland, ett synthigare original som känns minst lika starkt som Quos version. T.Twins kan vara lite mer cirkus över, men hade aldrig riktigt hört dem heller - trots att den tidige DiLeva måste ha inspirerats oerhört direkt av deras tongångar?!
2018-10-27

  Nanna X
Från djupaste allvar i djupen... till något slags antiklimaxupplösning ovan jord med Status Quo och We are detectives? Vart tog allvaret vägen?
2018-10-27
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP