Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möttes ibland i samtalets förtrolighet

Vi möttes ibland
I samtalets förtrolighet
Lika själar som förstod varann
Du sa, du är som jag
Vi som känner för mycket


Din livstråd brast häromdagen
Nu har du vandrat vidare
Till en plats vi ännu inte hör hemma
Där kan din själ få komma till ro
Din líkami få sin djupa vila


Här står livet stilla ett tag
En vacker själ har fått sina vingar
Jag vet du ser oss därifrån
Saker som vi ännu inte förstår


Om du så hör mig,
Så vill jag säga
Tack för allt
För att du i de mörkaste stunder fanns.




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-26 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund