Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbördesbeundran lekplatsen fortsätter leka

Tiden tickar på och dagar har runnit förbi
valet kom och valet gick utan resultat
inbördesbeundran lekplatsen fortsätter
leka med liksinnade och klappar varann
medhårs med påklistrade falska leenden
att mobba och utestänga allas lika värde
är nummer ett på deras lilla skrynkliga lista
de gillar absolut inte människor som är olik
då bespottas de ordentligt smutskastas hånas
hängs ut som om de vore kriminella och farlig
lögnen har förgiftat deras käftar ordentligt och
de om någon sprider massa galla till folket!
stora egon som vill stå på scen och glittra inför
omvärlden och tro att de är världsbäst på allt
arrogantens krona lyser över dem och visar upp
nonchalanta ansiktsuttryck och pinocchio näsor!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-10 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP