Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även fast du inte är här


Tryckande

 

kan känna dina läppar mot mina

mjuka

tryckande

pockande

hur du suger in min ena läpp mellan dina

hur din tunga leker med min

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-06-15 15:47



Bookmark and Share


  mb74
härligt skriven,smakar kärlek:))
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma