Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fortsätter följa mitt hjärta och säga mina tankar högt

Att folk blir illa behandlade och som avskum
bara för att de vägrar följa den politiska korrektheten
visar helt klart på att instängdhetens liv råder
diktaturfasoner har länge funnits på svensk mark
alla ska leva efter en mall och följa dess skrivna regler
detta har gjort att själar har krympt ihop rejält
en mantel av tystnad ligger över landets befolkning
skrämselpropagandan med sina hemska fasoner
har format och gjort många handlingsförlamade
skriver som jag gjort många gånger förr att som ung
kände jag av detta och mina lungor hade svårt att andas
längtade efter den där syrerika friska livsbejakande
frihet är ett av mitt favoritord och även min vän
jag lämnade landet och åkte till Amerika och där
började mitt nya liv som tillät mig flyga fri i skyn
mina åsikter flödade ut utan rädsla och plötsligt
kände jag mig viktig unik bekräftad som människa
jag fortsätter följa mitt hjärta och säga mina tankar högt
bär med mig massor utav erfarenheter därifrån
ingen har rätt att ta ifrån mig det som är jag
min integritet mina egenskaper och personlighet
mina åsikter är mina och jag har rätt till det
den som inte gillar mina tankar får gå åt sidan
jag viker mig aldrig jag står rak i det jag tror på
om andra blir obekväm runt mig och tycker att jag
ska förminskas och bli som ett torkat russin
så ber jag dem vänligt men bestämt att lämna
mitt privata område och inte komma tillbaka
livet väntar på mig och på det viktiga jag bär
och det ska inte någon ta ifrån!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-02 12:40



Bookmark and Share


  aol
Man känner att du skriver rakt från hjärtat,
2018-11-02

  Kungskobran VIP
Kör så det ryker
2018-11-02

  Bibbi VIP
Applåd!
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP