Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännens förnekan

Ensam fryser hon
Extra filtar räcker inte
Vännen är varmare
Längtan blir än större i det kalla mörka
Raklång ligger hon och saknar famnen
Alla skal han släppt in henne under ligger där i sängen
Allt som förändrat dem skrapar som grus
Han säger att han inte kan och inte vill och inte vet och inte minns
Allt hon ser är hur han gör
Hon får allt
Men inte ett erkännande




Fri vers av Heartsick
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-07 20:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Beröring på djupet!
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Heartsick
Heartsick