Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har öppnat din dörr

Allt distraherar
jag klamrar mig fast

Jag vet inte om min kropp någonsin har älskat så innerligt

All lycka smärtar
som av ständig chock

Varje steg framåt, håll min hand, klä av mig, dörren är öppen




Fri vers av Heartsick
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-22 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heartsick
Heartsick