Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirkulus

jag vill kunna beröra
men det finns krafter som stretar emot
såsom skulder, avund och hat

jag vill kunna känna
men det finns styrkor som kämpar emot
såsom blickar, tankar och kommentarer

är en fläck på denna jord
av massan är jag kommen
hur ska jag kunna märkas
när jaget ständigt hyllas

jag vill finnas vid din sida
men det finns kontraster som vill annat
såsom individer, själar och grupperingar

jag vill kunna leva mitt liv
men det finns motstånd som arbetar emot
såsom tankar, självförtroende och skuld

är inte mer än vad jag kan
ur vår värld är jag kommen
hur ska jag kunna leva detta liv
utan att inte dö ensam
och utan min vilja
att börja om igen




Prosa av Max Poisé
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-10 14:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt...
2018-11-12

  WyS VIP
Känslosamt och berörande om ....
Det finns en låt som kom farande i mina tankar "Börja om från början, börja om på nytt, varför ska man sörja tider som har flytt....osv!"
2018-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tänkvärt om att vilja men inte kunna av olika anledningar!
2018-11-10

  DominiQueen
Orkar inte berömma det mästerlig i uttrycket är för fylld av sorg, kan bara svara på frågan/tesen... med en motfråga:

(Naivt kanske? )
- Det är väl bara att vara Sann?
2018-11-10

    ej medlem längre
Text som tydligt och väl beskriver jagets dilemma om att få fäste under fötterna. Vad har vi mer att göra än att fullfölja våra liv?
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé