Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Sunday 71:st of Novaettir 2048

 

 

Tonight you felt a new signal behind your heavier heartbeats. Afraid some pieces of darkness gonna rain down from space?! Tomiro, why not light up that strange owl on chimney top, becoming your guardian angel?! Rather you crawl deeper inside this mushroomish sofa, under a castle of blankets. Believe you've already written down your recent dreams?! It's we who make your total recall. While you're snoozing... inbetween movie scenes left from electrified badger brains. Finally we start what humanity would've called November. Immediately we put you faraway through Novaettir, so you've got more time to reflect - at least back upon.

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-12 00:19



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Hoppla... ny månad! Månadens namn gav mig alibi för mitt epitet av november - "no-weather".
Ljuvligt med de elektrifierade grävlingshjärnorna (skulle också ha glatt R. Bly som har en förkärlek till dessa krabater i sin poesi).
Gott drömlikt scenario.
2018-11-12

  TrollTörnTrappan VIP
Mja, Tomiro ska kunna looking back = reflektera baklänges om han så vill över "novembers händelser" (som förmodligen bara har startat) = lugn att "redan ha nått så långt", en illusorisk överblick...

....medan den faktiska tideräkningen kommer nog löpa i "vanlig" riktning framåt.... så att nästa blir söndag 78:e novaettir, sedan söndag 85:e, därpå söndag 92:a, följt av söndag 99:e novaettir, och till sist månne söndag 108:e eller ännu längre...? Men den som lever får se ;-)

2018-11-12

  Nanna X
November baklänges? Du är i sanning en klockmakare, inte rädd för att störa i kronologin. Själv har jag efterhand fått allt större respekt för tideräkning av olika slag.
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP