Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålar med sin enorma kärlek över löfteslandet

Tack Israel för att ni INTE skriver på
säger nej till FN:s globala migrationsavtal
ni ser och fattar vad som är på gång och
förstår att det inte kommer leda till gott
ni värnar om landet och befolkningen
ni sätter säkerhet före osäkerhet
ni sätter trygghet före otrygghet
genom att ha stängda gränser
hård bevakning och koll på vilka
som sätter sin fot på helig mark
världen kan håna nervärdera hata
och hota så mycker de vill över dig Isarel
men en sak som är säker är att ni är
övervakade av den högste av Mästaren själv
han låter sitt ljus lysa över er och låter
välsignelsens regn falla till blomstring
det spelar inte någon roll vad folk säger
vad alla politiker säger om er i avsky
hur mycket media baktalar smutskastar
förnekar och svartmålar Israel
deras ord är tomma innehållslösa
sanningens Herre ser alla lögner
Han går vid er sida dag och natt
natt och dag och strålar med sin
enorma kärlek över löfteslandet
ni är famnade i evigheters evighet
shalom mitt älskade Israel!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-21 10:29



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
Tack för denna text, mare.

Flera länder som inte bestulits sin självbevarelsedrift har också sagt bestämt nej till FN´s "The Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration (GCM)" där all migration skall klassas som legal oavsett omständigheter.

Regimmedia tiger regimtroget.
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP