Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörde på tv att konstgräs kan ge cancer...


Konstgräs 41


Konstgräs
världens vackraste gåva - trodde jag
tänkte på hur lättskött det är
och alltid lika grönt och vackert
behöver inte slösa vatten
när grundvattentäckten är för låg

Konstgräs
härligt att tumla omkring på
ville älska med dig - på det grönaste gräset
utomhus ligga nakna
smeka varann och andas samma luft

Konstgräs
Jag vill ge konstgräs till Bosse
har jag skrivit en miljon gånger

Varför är allt så negativt på tv?
Konstgräs kan ge cancer
återvunna bildäck - livsfarligt
bildäck är alltså cancerframkallande
om vi älskar nakna vällustigt utsträckta
på konstgräset så får vi cancer

På lekplatsen gungar våra barn
på gungor gjorda av bildäck...

Jag vill vara en bra mamma
i sängen (läs på konstgräsfällen) vill jag vara bäst
den skönaste du känt på tusen liv

Jag vill inte bidra till att ni får cancer
jag ska sova nu, är mycket förvirrad
jag ville ge dig det bästa




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 593 gånger
Publicerad 2006-06-16 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén