Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plaskar på i sin lilla inbördesbeundran damm

Julen närmar sig och ännu har inget hänt
i huset där politikerna simmar omkring
och plaskar på i sin lilla inbördesbeundran damm
som är fylld av plastankor och andra leksaker
de älskar skvätta vatten på allas lika värde
de gör allt de kan för att stänga ute olika
mobbar förtalar hånar förminskar hatar
det märks så tydligt i deras fula handlingar
de har gjort bort sig för länge sen och folk
inser vilka de är och vad för slags innehåll de bär
de bryr sig inte om landet eller folket som håller det kär
det enda de är intresserade utav är dem själva
alla förmåner skyhöga löner och bostäder
maktgalna typer som inte viker undan så lätt
de fortsätter hålla fast med sina klor tills de får rätt
men fler och fler vill ej längre på dem höra
de har förstått att de måste resa sig och störa
inte låta dem fortsätta söndra lilla Svea mer
för sanningen visar det är precis vad som sker
tomma flosker ekar ut över vårt land
medan pk-isterna håller varann i hand
spåren efter dem avslöjar vad de sått
hemska saker som gjort samhället rått
hur kan de bara stå och le* och titta på
önsketänkandet är att de skulle avgå!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-22 12:13



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
Det finns bara ett riktigt oppositionsparti idag mot globalism och folkutbyte.

Det är därför de andra sju har startat en ny decemberöverenskommelse mot sitt gemensamma hatobjekt, SD, som bara växer och växer i takt med att allt fler svenskar upptäcker det svikna samhällskontraktet.

V-MP-S-L-C-M-KD tänker fortsätta sin antisvenska politik bakom olika politiska förkläden där globalism är, utan jämförelse, den viktigaste gemensamma drivkraften för dem.
2018-11-22

  Kungskobran VIP
Politikerna har gått i baklås
har svårt att smälta att en miljon väljare inte gillar dom
2018-11-22

  mare VIP
Nej, det är verkligen
inte onyanserat
politikerna visar
så tydligt och klart
svart på vitt hur de
beter sig inför folket
omoget barnsliga
arroganta små troll
ingen ödmjukhet
inget respektfullt
bemötande till
olikheter!
2018-11-22

  87383 Karlsson
låter onyanserat.

lätt att skicka kängor uppåt, för att cementera bilden om sin egen upplevda maktlöshet.

men självklart råder olika meningar om rådande situation.

sj finner jag den ganska intressant och följer med nöje ;)
2018-11-22

  Bibbi VIP
Håller med fullt ut!
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP