Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter fem månader varav en månad inlagd på Ortopedavdelning och fyra månader på Bäckby Korttidsenhet. "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge."


Äntligen nalkas min höftoperatin 17.12


Aldrig har tiden varit så lång

aldrig så djupt deprimerad

aldrig så mycken smärta...


Utan Gud hade jag inte levt

Han blev min tillflykt och min borg

som lyfte den börda som blev mig för tung.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-22 13:55



Bookmark and Share


  Niliboy
Vi är många som inte skulle leva ifall vi inte fick vända oss till Gud! Ja han är vår räddning!
2019-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
Du verkar ändå vara vid gott mod, min vän...
2019-01-05

  Ann V Åhsberg VIP
KRAMAR! Ann
2018-12-10

  Salvation Pepper
Hoppas allt gått bra!
2018-12-06

    Annika J
Kära Bibbi, du har gått igenom mycket. Men den som har Herren är aldrig övergiven!
2018-11-27

  Eva Helene VIP
Allt gott med den förestående operationen och allt därefter!
2018-11-26

  walborg
Gud vakar över Dig med sina änglar.
2018-11-22

  mare VIP
Lycka till
Guds kärlek
håller om dig
hela vägen!
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP