Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för dina ögon glittrade ändå vackrare än hollywoods alla stjärnor


du var stormen som kom
för att bryta tystnaden
när jag som mest behövde dig
älskade du kanske mig som mest
men det finns inga ord
för hur mycket jag saknar
men du är inte borta, jag vet det
din kropp är det, men inte du
en sån som du kan inte dö, bara bli osynlig
men nu struntar jag helt i
Hollywoods alla stjärnor
för dina ögon glittrade vackrare ändå




Fri vers av Louise B
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-06-16 18:22



Bookmark and Share


  Ezo
det du älskar blir ju vackrast :)
2006-08-19

    NoMi F
Så fin dikt
men sorglig
vackra ord som är som
en hyllning
Fin läsning
2006-06-26

  Andreas. Engwall
asa bra och du säjjer att du skriver dåligt ,
titta på ett exempel som gör de .
titta på mej
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Louise B