Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små sista novemberfunderingar


Omfångad


Av alla de
vilka vidare vandrat
till okända landen

Av alla de
vilka jag tillbringar
tider med nu

Delar av minnen
gamla och nya
sällskapar mig
varje dygn

Tänker på att alla
dessa jagen
är en betydande del
av mig själv

Det hela känns
så älskvärt
och självklart






Fri vers (Prosapoesi) av Jack E. Gladh VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2018-11-30 19:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Rubriken, en kul ordlek. Ta ett substantiv och gör det till ett adjektiv eller verb. Som cyklist till cyklist'ig? Smakar på, ger fin eftersmak även.
2018-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST