Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårdheten lyser med sin gloria

Före detta lilla bossen som tror
att han är så stor och så viktig
vill fortfaranade ha makten och
styra över folks olika huvuden
han fortsätter och nervärderar
olika och allas lika rätt så mycket
han bara kan och går och han
verkar aldrig ge sig angående
detta beteende han bär så starkt
hårdheten lyser med sin gloria
över hans sammanbitna ansikte
man kan riktigt höra sången
jag är störst bäst och vackrast
självgodhetsaposteln vill helst
stå ensam på scenen och lysa
sjunger gärna vill ni se en stjärna
se på mig mig mig mig mig..
han fattar ännu inte att vi har
demokrati och yttrandefrihet
han verkar älska instängdhet
mycket mycket mycket mer..
piskar på sin piska och hans
stövlar ekar högt där han går
igenom de trånga korridorerna
inga fönster får öppnas och alla
dörrar ska hållas stängd..
frisk luft är inte välkommen in
den "lilla härskaren" gillar
bara gammal unken!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-04 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP