Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käbbelrekord

Ställningskrig på Helgeandsholmen

nu pågår i fjärde månaden

på sandlådeviset

det tar bottenpriset

så kom nu upp ur skyttegraven!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-10 19:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starka och envisa viljor på alla håll
gemenskapens källa läcker som ett såll.
2018-12-10

  Larz Gustafsson VIP
Själv vägrar jag att ta del av vad de håller på med och struntar fullständigt i det.
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick