Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtalet är påskrivet bakom folks ryggar

Bakom svenska folkets ryggar bestämdes det
migrationsavtalet som bara kommer att försämra
med tiden kommer det märkas och det känns otäckt
landets gränser får inte stängas och sen finns listan
som FN skrivit och när man läser får man gåshud
över alla punkter som ska följas för speciellt utvalda
mitt lilla fosterland vill förändras ännu mer
inte till det bättre utan det kommer bli värre
man kallar det den trojanska hästen och detta
ger kalla kårar gåshud över vad som komma skall
politiker har åter bevisat sitt diktaturbeteende
folket har ingen talan utan ska bara lyda order
vi ska bara arbeta på och hålla käft och betala!
politikerna tycker det är jättebra att vi är slavar
de piskar oss och höjer skatt på skatt på skatt på skatt
men nu håller folk på att vakna upp och inse
vad som verkligen händer och har börjat resa sig
demonstrationerna har börjat och antalet i dem bara ökar
det är verkligen på tiden att stå upp rak och visa
alla politiker att vi ska inte ge oss bara för att det
skrivits på, utan fortsätta eka ut orden över jorden
vi kräver att avtalet rivs sönder och eldas upp
ni kränker våra liv utan att vi blivit tillfrågade
nej till diktaturens smygande fängelsehåla
vi som ser hör förstår, fortsätter vråla!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-12 00:10



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
Regimjournalisternas stora lån på sina bostadsrätter på Södermalm gör dem till lydiga verktyg åt finanselitens globalister.

Förr fick regimjournalister betalt för att skriva om saker med "allmänintresse". Nu måste de tiga om samma saker för att kunna betala sina lån.

Nobelfestens vackra klänningar är tydligen av större allmänintresse än FNs försåtliga och fientliga formuleringar mot Sveriges existensberättigande.

Tack för din starka text.
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP