Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etsat minnes kort



Drag dig till minnes

Vad i ditt liv det
handlat Om

Ett kvarglömt paraply
I ett biblioteket

När det ösregnade
en semesterdag

Ett minnes fragment

Då Åskan gick och slog
Ner på oväntat ställe

Alldeles intill ditt
Bibliotek och blixten

Brände sig fast
inuti din näthinna

Och du lånade ingen
Bok bara ett Giraff
randigt paraply

Som någon besökare glömt

Promenerade ut

Och blixten slog ned
I Lindalle'n något
10- tal meter framför
Dig

Och du nu går omkring
och bär på ett blixtnedslag

efter ett biblioteks besök
inuti din otåliga hjärna

Under obestämd lånetid




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-12 23:47



Bookmark and Share


  bumerang

Briljant
2018-12-13

  Kungskobran VIP
Fint komponarad dikt som leder till eftertanke
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP