Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

om ingen annan
vill se dig min lilla vän

blundar inte jag




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 475 gånger
Publicerad 2004-10-12 09:54



Bookmark and Share


    Agneta VIP
kommer att växa sig stor ... Underbar!!!
2004-10-14

  reback
...verkligen lyckats rymma massor i dina få ord. Bra jobbat!
2004-10-14

  Anna H
Kort och bra om sann vänskap.
2004-10-13

  Zam
det ryms i så få ord. Vackert Hans!
2004-10-13

  Martin VIP
det blir ju en rekommendation till...
2004-10-13

  Manal
Så sant,man ska aldrig blunda.
2004-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP