Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En riktigt dålig beskrivning


Förstår inte bättre

Förståndet börjar komma tillbaka till mig
Efter allt det jag åtsakat dig
Förlåt igen du vet
Vore bättre om det skett i hemlighet




Fri vers av vitsippebarn
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-06-17 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn