Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser bortom alla hinder ser soluppgångens rand

Rör inte mitt fosterlands kors seder och bruk
stick och brinn försvinn du onda diktatur
är det någon som skulle låsas in ordentligt
så är det du och för alltid i en bur

Rör inte min frihet rör inte demokratin
den ska finnas alla timmar på svensk jord
kom inte och försöka och styr över huvuden
du ska känna smaka på motståndets vassa ord

Jag skjuter tillbaka om du skjuter emot mig
jag skriver högre skarpare står upp mot dig
kom inte in på mitt territorium träng dig inte på
jag gillar inte ditt fula tryne, går absolut inte på tå

Du försöker nu att ta över styra mitt fosterland
du vill ta ifrån kontrollera med stenhård järnhand
men vi som älskar frihet vi knyter starkare band
ser bortom alla hinder, ser soluppgångens rand






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2018-12-16 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP