Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symptom och orsak

 

 

Oavsett vad det gäller...

Behandla inte bara symptomen!

Ta reda på orsaken,
vad som ligger bakom,
och gör något åt det också!

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2018-12-15 13:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viktig sanning.
2019-02-06

  morgonstjärna VIP
Verkligen bra något de flesta glömmer i dsgens tempo
Gäller överallt
2019-01-06

  Eva Helene VIP
Så klokt! I synnerhet i dessa tider av hets och när allt måste gå så snabbt är det ännu viktigare att tänka på detta.
2018-12-19

  Lars Hedlin
Mycket bra och insiktsfullt!
2018-12-18

  Anya VIP
Detta passar till många saker. tänker på psykisk ohälsa och på politiken.
2018-12-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Insiktsfulla ord! Du har så rätt!
2018-12-17

    Ken Cassel
Jag min petiga jäkel
Oavsett vad det än gäller, menar du väl
Annars jättebra

:-)

Kram på dig
2018-12-16

  Olof Lagerhorn VIP
Kloka och klara ord kring en av
tillvarons grundlagar, orsak och
verkan.
2018-12-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och alldeles rätt tänkt!Jag håller helt med. Bra skriftat!
2018-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
Bra text att bära med sig i vardagen.
2018-12-16

  Niliboy
Ja, jag jagar då välbefinnande å provarmig fram mot alla biverkningar! Men det är inte alltid man förstår orsak å verkan!
2018-12-15

    Birgersdotter VIP
Så rätt!
2018-12-15

  Niliboy
Ja, men det är inte gjort alltid att finna!
2018-12-15

  Ezmeralda VIP
Så kloka ord. Orsaken kan vara lösningen. Alla måste sluta blunda.
2018-12-15

  Ezmeralda VIP
Så kloka ord. Orsaken kan vara lösningen. Alla måste sluta blunda.
2018-12-15

  Öknens Ros VIP
Kloka ord!
2018-12-15

  Chawa VIP
Precis min melodi. ”Plåster” hjälper inte, läkning kommer djupt inifrån…
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP