Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Monday 121:st of Dreamember 2048

 

 

Good evening, Tomiro! You've found a restored hourglass, broken since 1888. This time Uncle Timolas has put inside (instead of sand) imitations of snowflakes. From a clothing library you lent a classic cardigan and new winter-cap shaped for vaettirs. We remind you of traditions the humans still kept alive some decades ago. Now you search a christmas gift to someone - probably for your unborn child, who you're never gonna be father of. Along the skyscrape ruins you pick a wonderfully whispering bear with birdwings. But you could also have choosed a well-used, wireless mouse, feeling good to hold while sleeping.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-16 01:07



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Exakt Nanna - om man ändå ska överta varandras plagg, så kan man väl göra det tätare som tittare i tid o rum = mer variation för var o en ur kollektivt finansierade fickor ;-)

Nåja, blott ett uppslag jag fick i förbifarten.. bland andra tankens små rackartyg... som skulle knytas ihop till en seriös struktur för ett realistiskt framtidsscenario.... men som jag fortfarande har lite svårt att hålla koll på vilka trådar jag begagnat eller låtit bli att begagna i denna sagolika dagbok.

Musen månde för övrigt parallellframställas gentemot råttor som torde tagit över på något sedvanligare hörn av de postmänskliga luftslottens smutsigaste grund?!
2018-12-27

  Nanna X
Bra julklappsval. Vem vill ha en hård kall datormus att gosa med om man kan få ett magiskt djur i stället? Intressant idé med klädbibliotek, en utveckling av second hand?
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP