Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberNovell


Vi gjorde för litet och för sent

 

Varför enades vi inte om högre klimatmål i Katowice?

 

Varför tog vi inte råden från Stephen Hawking på större allvar? 

 

Kvar av alla livsformer på vår planet blev endast svavelbakterierna.

 

Dystopier kan dessvärre bli verklighet.

 

 

 

 

 




Prosa (Novell) av limerick
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-17 06:52



Bookmark and Share


  aol
Gillas tankeväckande bra skrivet,
2019-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2018-12-17

  lodjuret/seglare VIP
Det vet du väl att det som någon verkligen tar till sitt hjärta är vad någon gör och inte vad någon sagt. Politiska människor är fulla av just löften, om de bara 'kommer till' med att agera. Även om de skulle göra något, går ju det beslutet att riva upp eller 'dra i långbänk', tills beslutet 'regnar inne'. Menar du verkligen att du tror på vad någon säger sig kanske kunna tänka sig, om vädret så tillåter? Påminner om ett besök på akuten... efter fem till tio timmars väntan blev det plötsligt bråttom.
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick