Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julklappstips till förmögna barnbarn


Vill Du få ut mer gemenskapstid
Med din goda ensamma mormor?

Skaffa henne en allt i ett
Robot betjänt/läkare av
Högsta kvalite

Och hon skall vara dej
Evigt tacksam!

Nu till snabbt julpremie
Pris


Leverans till hemmet
med släde och mysig
Tomtefar Ingår!




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-18 19:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
De gamlas tid är förbi
barnen står inte bi.
Dom har inte tid
vare sig med sig själva
eller sina barn.
Allt för att konsumera
mera mera mera.

2018-12-19

  Valter Örn VIP
Barn och barn skiter numera ofta i gamla mor och mormor sedan de fått allt
Det finns ingen skamkänsla längre.





2018-12-18

    Sefarge VIP
Ja!
Men en sliten mormor
Kanske behöver rejäla
Doningar och inte bara
ett Keligt robotmyspys?
2018-12-18

  Fulbergarn
sexdockor finns snart i var hens säng
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP